Sabtu, 23 Oktober 2021

Restricții Cluj Napoca

Vezi ce restricții se impun. Turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca începe sâmbătă vor avea loc calificările iar organizatorii își fac griji din cauza măsurilor anti-Covid care ar urma să intre în vigoare din 25 octombrie pentru 30 de zile.


Pin On Actualitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență CJSU Cluj a adoptat joi o hotărâre care prevede impunerea unor restricții în municipiul în care incidența Covid a depășit 2 la mia de locuitori.

Restricții cluj napoca. 17 hours agoRestricții de circulație pentru Ziua Armatei Române la Cluj-Napoca. Cluj-Napoca aproape de 7 la mie. Cluj se alătură județului Sibiu cu rata de infectare peste 7 și ajunge la o incidență de 73.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență CJSU Cluj a adoptat joi o hotărâre care prevede impunerea unor restricții în Cluj-Napoca unde incidența Covid a depășit 2 la mia de locuitori. Se impun noi restricții. VACCINAȚII ar putea SCĂPA de orice RESTRICȚII.

Dacă se menține la acest nivel. Deplasarea în interes profesional inclusiv între locuinţăgospodărie şi. 20406102021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj începând cu data de 7 octombrie 2021 pe raza municipiului Cluj-Napoca se dispun următoarele măsuri.

Deoarece Cluj-Napoca a înregistrat duminică o incidență de 748 la mie nu se vor aplica restricțiile impuse odată cu depășirea pragului de 75 în schimb din această săptămână clujenii vor fi nevoiți să respecte restricțiile impuse după pragul de 6 la mie. La pragul de incidență de 6 școlile vor trece în mediul online iar circulația va fi restricționată pe timp de noapte pentru persoanele nevaccinate. Este pentru a doua zi consecutiv cu mai mult de 6 cazuri la mie.

Restricții în Cluj-Napoca și 14 localități limitrofe. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență CJSU Cluj va emite decizia joi cu aplicare de vineri 24 septembrie. În Cluj-Napoca incidența Covid-19 este de 748 de cazuri la 1000 de locuitori.

Vedere aeriana Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis impunerea mai multor restricții în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Florești și Săvădisla după ce rata de incidență Covid cumulată în ultimele 14 zile a trecut de 2 la mia de locuitori. În comuna Florești e 221 și în comuna Săvădisla de 267. Măsurile restrictive care vor intra în vigoare pe o periodă de 14 zile cu începere din data de 4 octombrie.

Restricționarea traficului rutier pe prima bandă de pe latura de nord a Pieței Avram Iancu în intervalul orar 0930 1030. Rata de INFECTARE crește la Cluj-Napoca. Campioana de la US Open Emma Răducanu a aterizat vineri seară pe aeroportul din Cluj-Napoca oraş unde va participa la Transylvania Open.

Vineri municipiul Cluj-Napoca a ajuns la o rată de infectare de 684 la mie o creștere accelerată având în vedere faptul că abia în urma cu 3 zile a depășit pragul de 6 la mie. Mai multe restricții se aplică de azi în Cluj-Napoca și în 6 comune din județul Cluj ca urmare a creșterii ratei de infectare. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a adoptat joi 16 septembrie o hotărâre care prevede impunerea unor restricții în Cluj-Napoca unde incidența Covid a depășit 2 la mia de locuitori.

A ajuns la 637. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre în acest sens. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis impunerea mai multor restricții în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Florești și Săvădisla după ce rata de incidență Covid cumulată în ultimele 14 zile a trecut de 2 la mia de locuitori.

Potrivit autorităților incidența în Cluj-Napoca este joi de 215. September 30 at 212 AM. Noile restricții intră în vigoare de duminică.

Restricții la Cluj-Napoca și în alte șase comune. Emma a fost întâmpinată cu un buchet de flori însă organizatorii i-au pregătit pentru zilele viitoare multe surprize printre care. În conformitate cu prevederile Hotărârii nr.

Se vor institui unele restricții de circulație după cum urmează. În orașul reședință incidența cazurilor COVID se apropie de 4 la mie. DSP Cluj a anunțat în această dimineață o rată de 559 pentru municipiu.

Municipiul Cluj-Napoca a intrat oficial în scenariul galben. Potrivit autorităților incidența în Cluj. Rata de infectare a ajuns joi în Cluj-Napoca la 373 în comuna Aiton la 391 comuna.

Potrivit autorităților incidența în Cluj-Napoca este joi de 215 în comuna Florești de 221 și în comuna Săvădisla de 267. Restricționarea traficului. Măsurile se vor aplica începând de mâine 4 octombrie pe o perioadă de 14 zile.

În orașul reședință incidența cazurilor COVID se apropie de 4 la mie. Având în vedere că municipiul nu a depășit pragul de 751000 de luni se vor aplica restricții potrivite localităților cu incidența mai mare de 61000 dar mai mică decât 751000. Restricții se aplică începând de vineri în Cluj-Napoca și în 6 comune din județul Cluj ca urmare a creșterii ratei de infectare.

Patrick Ciorcilă directorul competiției de categorie WTA 250. În municipiul Cluj-Napoca se vor aplica noi restricții după ce incidența cazurilor de COVID-19 a depășit pragul de 7 la mie. Rata incidenței a ajuns la Cluj-Napoca la 637 de cazuri de Covid-19 la mia de locuitori.

Rata de infectare a ajuns joi în Cluj-Napoca la 373 în comuna Aiton la 391 comuna Bobâlna - 365 comuna Căianu - 421. De asemenea astăzi expiră cele 48 de ore de observare a situației epidemiologice astfel că. Se închid restaurantele teatrele cinematografele.

Noi restricții în Cluj-Napoca. Restricții anunțate la Cluj Napoca la doar câteva zile după finalul festivalului Untold. Membrii CJSU Cluj au fost nevoiți să ia această decizie din cauză că rata de incidență cu noul coronavirus s-a situat pentru a treia zi consecutiv peste pragul de 2 la mia de locuitori.

Joi 1 aprilie 2021 municipiul Cluj-Napoca a atins o rată de infectare de 765 la mia de locuitori depășit astfel pragul de 75 care impune noi restricții la nivelul orașului. Cluj Napoca. Rata de infectare în Cluj Napoca se apropie rapid de pragul de 6.

Cu ocazia organizării unor manifestări publice dedicate sărbătoririi Zilei Armatei Române în data de luni 25 octombrie 2021 Primăria Cluj-Napoca anunță că se vor institui unele restricții de circulație după cum urmează. Cluj și în municipiul Cluj-Napoca au fost adoptate prin Hotărârile 201 și 202 noi măsuri de diminuare a impactului tipului de risc. Restricții aplicabile în Cluj-Napoca.

Sofer retinut pentru ca a condus mort de beat prin Cluj-Napoca. Odată cu creșterea rate de incidență în jud. By Cezar Leizeriuc 16092021.

Municipiul Cluj Napoca va intra de vineri în scenariul roșu astfel că persoanele nevaccinate vor avea parte de restricții. Strategia de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca 2014-2020.


Pin On Wallpaper Computer Desktops Backgrounds


Free Image On Pixabay Gaugama Viewers Water Sprite Viewers Sprite Stock Photography Free


Pin On Actualitate


O Evocare Nicolae Steinhardt Veronica Pavel Lerner și Greutatea Memoriei Veronica Sis Word Search Puzzle


Mewa Announcements Principal S Message Announcement Catholic High School


Viaje Invernal Para Conocer Leverkusen Viajes Continentes Turismo


Pin On Actualitate


服についた口紅やリップの落とし方 時間がたっても染み抜きできる 染み抜き 掃除 口紅


Trei Noi Drumuri Județene Vor Intra In Lucrări De Intreținere Country Roads Road Country


Lucrări De Marcaje Rutiere Executate Pe Drumuri Judeţene Recent Asfaltate Country Roads Road Country


Marcaje Rutiere Pe Drumul Județean Dj 103m Dn 1 Dj Country Roads Road


Restricţii De Circulaţie In Cluj Napoca Pentru Maratonul Internaţional Movies Movie Posters


Restricţii De Circulaţie In Cluj Napoca Pentru Maratonul Internaţional Movies Movie Posters Poster


Pin On German Holiday


Germany Black Forest Germany Forest Nature Germany Blackforest Germany Forest Nature Germany Travel School Trip Visit Germany


Tiff 2020 La Debut Clujul A Revenit La Viață Intr O Perioadă Plină De Restricții


Colectarea Levigatului De La Pata Rat A Demarat Informează Autorităţile Structures


Pin On Uși


Vacation Ammersee Boat House Frozen Water Vacation Ammersee Boathouse Frozen Water House Boat Visit Germany House Styles

Tidak ada komentar:

Posting Komentar