Sabtu, 23 Oktober 2021

Restrictii Cluj Napoca Weekend

Așadar municipiul Cluj-Napoca va intra în carantină de weekend iar clujenii vor fi supuși unor noi restricții. Având în vedere faptul că restricțiile pentru incidența de 6 la mie au întârziat să apară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj ar putea impune restricții pentru toată perioadă săptămânii dacă incidența depășește 75 la mie.


Condiții Diferite Pentru Brăila și Cluj Napoca Deși In Ambele Municipii A Scăzut Incidența Infecțiilor De Covid 19 Sub Trei La Mia De Locuitori

Restrictii de circulatie in FagetAsadar duminica 17 octombrie in zona Faget se.

Restrictii cluj napoca weekend. La Cluj-Napoca rata incidenței a ajuns la 850 de cazuri de Covid-19 la mia. Potrivit Hotărârii cu numărul 20 se reduce intervalul orar în care este permisă circulația persoanelor în afara locuințeigospodăriei fără. Restricţii noi în Cluj-Napoca.

Municipiul Cluj-Napoca a ajuns azi la o incidență de 603 la mia de locuitori. April 25 2021. Potrivit legislatiei Clujul va intra intr -o perioada de observatie pentru doua zile.

Marţi rata de infectare în Cluj-Napoca era 559 la mie iar miercuri a depăşit pragul de 6 la mie 603. Prefectul Clujului Szilard Tasnadi a. Full Refund Available up to 24 Hours Before Your Tour Date.

Incepand de ieri Cluj Napoca a intrat in carantina de noapteVezi care sunt noile restrictii. Potrivit autorităţilor incidenţa în Cluj-Napoca este joi de 215 în comuna Floreşti de 221 şi în comuna Săvădisla de 267. Potrivit Direcției de Sănătate Publică astăzi 20 aprilie rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 de locuitori a ajuns în municipiu la 48 cazuri sub pragul de 5 cazuri înregistrat în ziua precedentă.

În Cluj-Napoca s-a depășit astăzi rata de infectare de 6 la mie. Weekend cu restricții de circulație în Cluj-Napoca. Cluj Napoca este foarte aproape de a scăpa de restricțiile suplimentare din weekend.

Restricții de circulație în acest weekend la Cluj-Napoca Autor. 24 Septembrie 2021 În acest sfârșit de săptămână în Cluj-Napoca se vor desfășura mai multe evenimente sportive motiv pentru care circulația rutieră va fi restricționată după cum urmează. Ad Find the Best Things To Do in Cluj-Napoca.

Odată cu depășirea pragului de 6 la mie hotărârea prevede instituirea obligativității purtării măștii în toate spațiile publice închise și deschise. Rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori. Piața volantă dedicată Zilelor Recoltei revine în weekend la Cluj-Napoca.

Restricțiile vor intra în vigoare de vineri Noile restricții impuse la Cluj-Napoca vor permite accesul la competiţii sportive restaurante. RESTRICȚII de circulație în weekend pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. În acest context în oraș restricțiile valabile acum în weekend vor fi impuse toată săptămâna.

Prefectul Clujului Szilard Tasnadi a anunțat că între altele se vor închide restaurantele barurile terasele sau. Astfel nevaccinații nu își. Rata de infectare a scăzut din nou.

Municipiul Cluj-Napoca a ajuns la o rată de incidență a infectărilor cu SARS-CoV-2 de 765 la mia de locuitori așa că începând de vineri 2 aprilie 2020 se aplică noi restricții conform reglementărilor naționale. Daca in acest interval nu scade rata de infectare din weekend vom avea mai multe restrictii. Quick Easy Purchase Process.

Trei comune au trecut de 12. By Cezar Leizeriuc 23092021. Manifestarea dedicată Zilelor Recoltei derulată prin intermediul Asociației Produs de Cluj se va desfășura pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca în perioada 24 26 septembrie cu un.

Începând de astăzi 6 octombrie 2017 ora 1800 până luni 9. Municipiul Cluj-Napoca a ajuns îngrijorător de repede la incidența de 748 duminică 3 octombrie. Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru acest sfârșit de săptămână cu ocazia desfășurării unor evenimente culturale sub egida Opera Aperta 2017.

Restricţii în Cluj-Napoca începând de vineri. Incidența COVID în Cluj-Napoca a scăzut la 654. Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru acest final de săptămână cu ocazia desfășurării mai multor evenimente.

Weekend cu restricţii de circulaţie în Cluj-Napoca. Primăria Cluj-Napoca anunță restricții de circulație în mai multe zone ale orașului în acest sfârșit de săptămână. Potrivit specialiștilor vârful acestui val 4 al pandemiei va veni săptămâna viitoare.

O serie de restricţii vor fi aplicate de vineri în municipiul Cluj-Napoca şi în şase comune unde rata de infectare cu coronavirus a depăşit 3 cazuri la o mie de locuitori. Restricții de circulație în acest weekend la Cluj-Napoca. Hotărârea CJSU Cluj nr.

Noile restrictii cluj. Potrivit legislației Clujul va intra într -o perioadă de observație pentru două zile. Dacă în acest interval nu scade rata de infectare din weekend vom avea mai multe restricții.

Municipiul Cluj-Napoca a ajuns azi la o incidenta de 603 la mia de locuitori. Marţi rata de infectare în Cluj-Napoca era 559 la mie iar miercuri a depăşit pragul de 6 la mie 603. Joi 23 Septembrie 2021 Scris de.

E carantină de noapte în Cluj-Napoca acolo unde rată incidenţei COVID 19 a ajuns la 9 cazuri la mia de locuitori. În alte șapte localități din Cluj. Primaria Cluj-Napoca anunta ca vor exista restrictii de circulatie in Faget in acest weekend cu ocazia desfasurarii unei manifestari publice sportive.

Restricţii noi în Cluj-Napoca. La ce rată de infectare scăpăm și în weekend de restricții. Rata de infectare a trecut de 6 la mia de locuitori Marţi rata de infectare în Cluj-Napoca era 559 la mie iar miercuri a depăşit pragul de 6 la mie 603.

Numărul cazurilor noi de Covid-19 nu scade la Cluj-Napoca. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă va stabili în termen de 48 de ore când vor intra în vigoare noile restricţii. În municipiul Cluj-Napoca vor fi impuse noi măsuri restrictive.

Accesul la competiţiile sportive în restaurante cinematografe săli de fitness va fi permis doar pentru persoanele vaccinate testate sau trecute prin boală. Rata de infectare cu SARS-CoV-2 în Cluj-Napoca scade semnificativ. Rata de infectare în Cluj-Napoca ajunge la 9 infectări cu COVID19 la mia de locuitori.

Astfel CJSU a impus restricţii pentru o perioadă de 14 zile începând de vineri. Noi restricții la Cluj-Napoca dar acestea ar putea ține un singur weekend. Cluj-Napoca a ajuns la 765 rata de infectare.

Asrfel circulația rutieră va. Carantină de weekend în Cluj-Napoca. Direcția de Sănătate Publică a anunțat pentru astăzi o rată de infectare de 603 la mia de locuitori în Cluj-Napoca.

Potrivit datelor DSP aceasta a ajuns astăzi la 352. Incidenţa a sărit de 2 la mie. De sâmbătă va fi primul weekend în care se vor închide restaurantele sau cinematografele iar cei nevaccinați vor sta în case după ora 2000.

Restricții la Cluj-Napoca și în alte șase comune. Circulatie interzisa primaria cluj-napoca restrictii de circulatie soferi strazi weekend. Municipiul Cluj-Napoca a ajuns joi 1 aprilie la o rata de incidenta a infectarilor cu SARS-CoV-2 de 765 la mia de locuitori asa ca incepand de vineri 2 aprilie 2020 se aplica noi restrictii conform reglementarilor nationale.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă va stabili în termen de 48 de ore când vor intra în vigoare noile restricţii. Compare Prices and Book Online. Mâine ar fi intrat oricum în vigoare restricțiile de weekend dar dacă incidența se menține peste 75 restricțiile vor fi aplicate și de luni.


E6hlb8xmbie26m


Cluj Napoca Intră In Carantină De Noapte și In Timpul Săptămanii Digi24


Cluj Napoca Aproape De Noi Restricţii Incidenţa A Ajuns La 3 23 La Mie


Restricții In Cluj Napoca După Ce Rata De Infectare A Trecut De 2 La Mie Libertatea


Circulație Interzisă Pe Timpul Nopții Intr O Localitate Din Cluj După Ce Incidența Covid A Trecut De 12 La Mia De Locuitori Digi24


Rata De Infectare A Depăsit 6 La Mia De Locuitori In Cluj Napoca Urmează Noi Restricţii


Cluj Napoca A Depăsit Incidenţa De 4 Cazuri La Mie Ce Restricţii Se Vor Aplica


Best Things To Do In Cluj Napoca Romania Cluj Napoca Dream Travel Destinations Europe Travel


Restricţii Noi In Cluj Napoca Rata De Infectare A Trecut De 6 La Mia De Locuitori


Cluj Napoca Intră In Carantină De Noapte și In Timpul Săptămanii Digi24


Restricţii La Cluj Napoca Si In Sase Comune Din Județ Incepand De Vineri Accesul La Competiţii Sportive Restaurante Cinematografe Săli De Fitness Doar Cu Certificatul Verde


Photo Neo Baroque Lucian Blaga National Theater In Cluj Napoca Romania Cluj Napoca National Theatre Neo Baroque


Restricţii Reduse In Cluj Napoca După Ce Incidenţa Covid 19 A Scăzut Sub 7 La Mie Agerpres Actualizează Lumea


Tvr Cluj Noi Restricții In Cluj Napoca Facebook


Noi Restricţii Ridicate Din 15 Mai Fără Mască In Spațiul Public Fără Restricții De Noapte Magazinele Revin La Program Normal Cluju Ro


Panorama Of Cluj Napoca Romania And Points Of Interest Youtube Cluj Napoca Romania Panorama


Restricţii Incepand De Vineri In Cluj Napoca Si Alte 6 Comune Incidenţa Cazurilor Covid Se Apropie De 4 La Mie


Travel Guide To Cluj Top Things To Do In Cluj Napoca Romania Cluj Napoca Romania Travel Travel Tours


Restricţii In Cluj Napoca Si In Sase Comune Incepand De Vineri Accesul In Restaurante Doar Cu Certificat Verde Stirileprotv Ro

Tidak ada komentar:

Posting Komentar